Lärare

Sandra Sundlin

Jag driver dansskolan Flow Dance Company tillsammans med Anna Teir Ustic. Som danslärare vill jag inspirera och dela med mig av min passion för dans. Jag vill även att dansarna ska utmanas, utvecklas och samtidigt känna gemenskapen som uppstår inom dansen. Mitt bästa dansminne är från alla dansshower och resor som gjorts med alla dansare samt från mina dansstudier vid Västra Nylands Folkhögskola och Broadway Dance Center.

Anna Teir Ustic

Jag driver dansskolan Flow Dance Company tillsammans med Sandra Sundlin. Som danslärare önskar jag motivera och inspirera alla dansare till att våga uttrycka sig och tro på sig själva. Mitt bästa dansminne är från de tre månader som jag studerade på Broadway Dance Center i New York.

Emelie Sundlin

Jag jobbar som förskollärare och studerar till speciallärare inom småbarnspedagogik. Som danslärare strävar jag alltid till att inspirera, sprida rörelseglädje och att främja elevernas motoriska utveckling. Mina bästa dansminnen är från alla dansshower.

Emma Kaivo-oja

Jag har studerat ekonomi och jobbar på bank men för tillfället är jag hemma med två små barn. Som danslärare tycker jag det är viktigt att barnen ska få uppleva dansglädje och eftersom jag främst har de yngsta dansarna vill jag väcka rörelseglädje hos barnen. Mina dansminnen kommer från dansshower, Gymnaestrada och FSG festivaler där vi uppträtt.

Ellinor Forsén

Jag studerar mitt andra år till speciallärare vid Åbo Akademi. Mitt bästa dansminne är då vi var till Kroatien för att tävla i DanceStar 2016. Den resan var väldigt givande både för att det var en mäktig känsla att själv få uppträda men även eftersom det gav så mycket inspiration att se andra dansare från hela världen. Som danslärare strävar jag efter att alla ska få möjligheten att uttrycka sina känslor på sitt eget vis, ha roligt som grupp och känna sig bekväma med att dansa tillsammans.

Moa Häggblom

Utöver dansandet tycker jag om att vara kreativ på olika sätt och umgås med familj och vänner. Jag är hemma från Närpes, Finby men bor just nu i Vasa och studerar till socionom. Efter många år av dansande har jag lärt mig mycket och fått många minnen. Det är svårt att välja ett specifikt minne som är bäst, men de dansträningar man haft ett bra flow och känt hur lycklig och glad man varit när man har gått hem. Den känslan är oslagbar. Mitt motto som danslärare är att man ska våga utmana sig själv och sin förmåga att utvecklas.

Erika Vesterlund

Jag studerar fjärde året till klasslärare och lärare inom småbarnspedagogik. Som danslärare tycker jag att det är viktigt att eleverna ska få uttrycka sig själva och finna den glädje som dansen ger. Dansminnen som är extra starka för mig är när vi tävlade i DanceStar i Kroatien och när vi reste till London och tog dansklasser på Pineapple Dance Studios.

Emelie Vesterlund

Elina Juslin

Emilia Pått

Alexandra Vikström

Daniela Häggback

%d bloggare gillar detta: